Told U So

 

 

Brickhouse

 

 

Weinig bands kunnen zich qua muzikaliteit en entertainment met deze band meten. Met name de vocalist Hugh Kanza en de zangeres weten op een bijzondere en geheel eigen wijze de sfeer en het publiek te bespelen. Met ruime ervaring en een niet aflatend enthousiasme haalt U met Brickhouse een van ‘s werelds beste coverbands in huis.

Deze 6-koppige stoere band is geformeerd rondom de veelzijdige de zanger & entertainer en rock -zangeres Meg, voorheen o.a zangeres bij o.a. René Froger. Deze cover band heeft een heel eigen sound. Told U So speelt vooral de bekende funk, pop en rock covers die het grote publiek kennen. Zeer dansbaar en ideaal voor een feest om op te swingen.

Beiden vocalisten hebben een uitgebreide solo-carrière, maar hebben daarnaast hun krachten gebundeld in deze allround coverband, omgeven door fantastische muzikanten.

Final Touch

 

 

Final Touch bestaat uit 5 enthousiaste superswingende muzikanten en speelt al vanaf 1992 op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en sportfeesten in binnen- en buitenland. De band heeft een opvallend groot all-round repertoire met groovy dance-classics en veel swingende medleys van nu tot ver terug in de tijd. Waarbij je beslist niet stil kunt blijven zitten is ons latin/salsa repertoire.

Pasadena Soul Society

 

 

Pasadena Soul Society is een 6-man sterke coverband waar muzikale gedrevenheid en enthousiasme voorop staan. Kenmerkend voor deze band is de teamspirit: 'om van elk feest een spetterend gebeuren te maken'. Deze teamspirit en hun twee fenomenale vocalisten hebben er voor gezorgd dat de Pasadena Soul Society een van de meest succesvolle en populaire bands van de afgelopen 15 jaar is.

Pasadena Funk Association Society

 

 

De Pasadena Funk Association kan in de nieuwe (2009) bezetting gezien worden als één van Nederlands beste coverbands. Naast muzikaliteit en flexibiliteit is deze band ook in staat om middels sfeer en interactie met het publiek ieder feest tot iets bijzonders te maken.

Terug..........

 

 

 

     H2M Entertainment © • Rijnsburgerweg 68, 2341 AB Oegstgeest • +31(0)71-5148909 • info@h2m.nl  

 

 

Home