H2M Entertainment © • Rijnsburgerweg 68, 2341 AB Oegstgeest • +31(0)71-5148909 • info@h2m.nl  

 

 

Home
Het repertoire van Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow wordt grotendeels door het publiek bepaald. Úw verzoekjes zullen de lijn in de show zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat er overal pennen en verzoekbriefjes in de zaal verspreid zullen liggen. U en uw gasten vullen die naar smaak in en een aantal keer gedurende de show worden die verzoekjes door één van onze medewerkers opgehaald. Mephisto maakt dan ter plekke een bloemlezing van deze verzoekjes.
Mr. Mephisto brengt al uw verzoekjes samen met een ontketende ‘Mr Hyde’ op drums ten gehore. Hij krijgt daarbij hulp van allerlei muzikale gasten, zoals de zangeres ‘Madame Medusa’, die zich in steeds nieuwe gedaantes aan u over geeft, of ‘The Joker’ die u met zijn gierende gitaarpartijen de stuipen op het lijf probeert te jagen, of  ‘Dr. Faustus’ die het spelen op een saxofoon tot een wetenschap verheven heeft en Rafiki die voor de nodige groove vanachter zijn percussieset zorgt.
Een flitsende lichtshow, een spannend decor, een vlammende vleugel, schmink en méér…Om Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow dat ultieme stukje spektakel mee te geven, wordt Mr Mephisto en zijn band bijgestaan door heuse circusacts. Tot tweemaal toe zult u verrast worden door onze acrobaten, ook onze jongleur zal u meer dan ééns verbazen en The Gloss Entertainment Dancers zorgen ervoor dat het opwindende element dat Mephisto zo kenmerkt ook visueel volledig tot zijn recht komt!

Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow duurt ongeveer 2 x 1,25  uur. Wij zorgen er echter wél voor dat uw avond volledig voorzien wordt van passend entertainment rondom de show. Zo zal er in de aanloop naar de show toe een voorprogramma  verzorgd worden door Zangeres Ambra, waarbij zowel volume als repertoire in overleg kunnen worden aangepast aan uw wensen. Na de show, bieden wij u een afterparty aan met dj Willy Wonka . Ook hier kan van tevoren overlegd worden wat de wensen m.b.t. het repertoire zijn.
Mephisto-H2M_Entertainment.wmv

Bekijk hier de promo

Geen ruimte voor de show? Natuurlijk is Mr. Mephisto ook te boeken als kleinere bezetting. Alles wordt naar uw wensen aangepast!